Waarom een taalcursus Spaans doen in Puerto Vallarta

05 Jul
656
Views
0 Comments
Lees in het:
Why Study Spanish in Puerto Vallarta

Tuesday July 05, 2022 - Posted by admin

Mexico heeft veel prachtige bestemmingen, maar als je op zoek bent naar een leuke plaats om Spaans te leren, vol avontuur, overweeg dan Puerto Vallarta. Puerto Vallarta is een badplaats aan de Pacifische kust van Mexico, in de staat Jalisco. Het staat bekend om zijn stranden, watersporten en nachtleven. In het geplaveide centrum staat de sierlijke kerk van Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe, trendy winkels en een verscheidenheid aan restaurants en bars. El Malecón is een kustpromenade met moderne sculpturen, bars, lounges en nachtclubs. Een geweldige bestemming voor alle leeftijden om Spaans te studeren in Mexico! Waarom een taalcursus Spaans doen in Puerto Vallarta? Lees verder!

We hebben een selectie gemaakt van de beste plaatsen om te bezoeken en de leukste dingen om te doen in Puerto Vallarta zodat je weet waarom je Spaans wilt gaan leren in Puerto Vallarta.

WAAROM SPAANS LEREN IN PUERTO VALLARTA

In de Mexicaanse Stille Oceaan vind je Puerto Vallarta, een bestemming die bekend staat om zijn prachtige stranden. Maar Puerto Vallarta biedt nog veel meer. Wat te doen in Puerto Vallarta tijdens je taalcursus Spaans in México? We namen je mee de 10 leukste plaatsen in Puerto!

Learn spanish in Puerto Vallarta

Wat te doen in Puerto Vallarta

# 1 Bezoek de MALECÓN PUERTO VALLARTA.

Als je je afvraagt waar je heen moet in Puerto Vallarta na je Spaanse lessen, ga dan eerst naar de Malecón. Deze kilometerslange voetgangerspromenade is het hart van de stad en er is van alles te doen.

Hier zie je veel palmbomen, sculpturen en natuurlijk de zee. Ga ook eens kijken bij het ritueel van de Papantla Flyers bij het vallen van de avond, die van een hoogte van 30 meter naar de grond vliegen en zo een voorouderlijk ritueel vertegenwoordigen dat is gewijd aan regen en vruchtbaarheid. En als je meer wilt, vergeet dan niet naar de Arcos van de Malecón te gaan, die zijn gemaakt van steen en waar je allerlei activiteiten kunt vinden. Dit is een van de levendigste plekken om te bezoeken in de stad, en je mag het niet missen als je Spaans leert in Puerto Vallarta!

Puerto Vallarta Arch

# 2 GA NAAR JACHTHAVEN VALLARTA

De Marina Vallarta staat vol met luxe hotels, resorts en golfbanen. Waarschijnlijk niet your cup of tea, MAAR ook al is het een exclusieve plek, het is open voor toeristen. Overweeg om ‘s middags een wandeling te maken, want deze plek is perfect voor het maken van foto’s met prachtig uitzicht op gebouwen, zee en jachten.

#3 BEZOEK MUELLE DE LOS MUERTOS

De “Pier van de Doden” is indrukwekkend omdat het ontwerp de indruk wekt dat er een zeil in het midden ligt, dat meer dan honderd meter de zee in lijkt te gaan.

Deze ruimte werkt als een conventioneel dok voor boten en is ontworpen met nuances van moderne architectuur die functioneel is, geharmoniseerd met de natuurlijke schoonheid van de plaats en vooral aantrekkelijk. We raden je aan deze plek ‘s nachts te bezoeken, omdat deze er door de verlichting veel opvallender uitziet. Ook kun je vanaf de pier vissersboten of watertaxi’s huren die je naar andere baaien in Puerto Vallarta, Mexico kunnen brengen; zeker een leuke activiteit voor onze Spaanse studenten in Puerto Vallarta.

Puerto Vallarta Sunset

#4 BEZOEK IGLESIA DE NUESTRA SEÑORA

Een andere optie voor dingen om te doen in Puerto Vallarta is de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe, een van de meest iconische plekken in de stad. Gelegen in het centrum van Puerto Vallarta, vlakbij het centrale plein, is deze plek perfect voor het bewonderen van architectuur en religieuze kunst. La Iglesia de Nuestra Señora is een leuke plek om te bezoeken na je Spaanse lessen in Puerto Vallarta.

Deze kerk heeft geen gedefinieerde bouwstijl, maar eerder een mix van verschillende stromingen met neoklassieke, renaissance en barokke details.

SPAANSE SCHOOL IN PUERTO VALLARTA!

Learn about Spanish language course in the popular destination Puerto Vallarta

#5 KEN DE BESTE STRANDEN VAN PUERTO VALLARTA

Puerto Vallarta heeft enkele van de mooiste stranden van Mexico: Playa Colmitos, Playa Yelapa, Playa de los Muertos, Sayulita. Maar er is meer. Met meer dan 35 verschillende stranden, kunt je er een kiezen op basis van smaak en voorkeuren. Er is een strand voor iedereen in Puerto Vallarta.

Street Puerto Vallarta Mexico

#6 LEKKER RONDLOPEN IN VIEJO VALLARTA

Een van de plaatsen om te bezoeken in Puerto Vallarta die een bezoek waard is, is de romantische zone, ook wel bekend als het oude Vallarta. De lokale bevolking zegt dat zodra je de zuidkant van de rivier de Cuale oversteekt, de sfeer ideaal wordt voor geliefden. Met of zonder minnaar, profiteer van de buitenbanken en prachtige cafés en restaurants.

# 7 GA ZWEMMEN IN BOCA DE TOMATLÁN

Een andere leuke plek om naar toe te gaan in Puerto Vallarta is Boca de Tomatlán. Gelegen in een vissersdorpje 10 minuten ten zuiden van Puerto Vallarta, vind je deze parelwitte strandbestemming met zacht zand en kalm water.

Breng een heerlijke middag door aan het strand en geniet van de goede restaurants in de omgeving vindt. Daarnaast is dit een goed startpunt om andere mooie stranden zoals Playa Colomitos en Las Ánimas te verkennen.

Islas Marietas Puerto Vallarta Mexico

#8 NEEM EEN TOUR NAAR ISLAS MARIETAS

Een van de natuurlijke attracties van Puerto Vallarta bij uitstek zijn de Marietas-eilanden, twee onbewoonde eilanden van vulkanische oorsprong, gelegen op een paar minuten ten opzichte van Puerto Vallarta. Boek een van de vele tours naar de deze prachtige archipels – een van de beschermde plaatsen van Puerto Vallarta.

# 9 ONTDEK DE BAHÍA DE BANDERAS

Eindelijk, nu weet je waarom je Puerto Vallarta perfect is voor een taalcursus Spaans. Maar misschien ben je nog op zoek naar iets speciaals voor een zaterdag- of zondagavond? Denk aan een van de beste toeristische plaatsen in Vallarta, Banderas Bay, 115 kilometer lang is en wordt gekroond als een van de grootste baaien van het land.

Er wordt gezegd dat de van deze baai te danken is aan het feit dat tijdens de Spaanse verovering van de inheemse bevolking van de plaats uit trok om hun land te verdedigen met wapens, maar vooral met veel vlaggen. Geniet van het gebruik van de spectaculaire groene bergketen en maak van de gebruik om veel foto’s te gelegenheid. Wij verzekeren je dat Bahía de Banderas een van de mooiste plekken in Puerto Vallarta is die je niet mag missen.

¡STUDY SPANISH A PUERTO VALLARTA!

Now that you know the best places to visit in Puerto Vallarta, we recommend you book your flight to Puerto Vallarta and register for an intensive Spanish language course at this popular Spanish school in the popular destination Puerto Vallarta.

Beaches Puerto Vallarta Bahia Banderas

Wist je dat Puerto Vallarta ook een zeer populaire bestemming is voor cursussen Spaans voor kinderen in Mexico, of cursussen Spaans voor gezinnen in Latijns-Amerika?

Lees meer over Spaans voor kinderen in Puerto Vallarta en bekijk de lijst Wat te doen met kinderen in Puerto Vallarta.

Meer leestips:

 
Wil je dit artikel liever in het Engels lezen?
Why Study Spanish in Puerto Vallarta

You might also want to read:

Comments... no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*