Spaans leren in Cusco: een top bestemming!

05 Sep
525
Views
0 Comments
Lees in het:
Study Spanish in Cusco: you won’t be disappointed!

Monday September 05, 2022 - Posted by admin

Studeer Spaans in Cusco, Peru! — Je zult niet teleurgesteld zijn als je ervoor kiest om je Spaanse vaardigheden te verbeteren in de oude stad Cusco. Cusco, de 7e grootste stad van Peru, heeft veel te bieden. Van de levendige Inca-geschiedenis tot de eindeloze mogelijkheden voor avontuur, Cusco is een uitstekende keuze voor een intensieve Spaanse taalcursus. Spaans leren in Cusco: een top bestemming!

I – Wat te doen in Cusco: uitstapjes of activiteiten van een halve dag

Er is zoveel te doen in Cusco dat je je geen moment zult vervelen. Wat te doen in Cusco na je Spaanse lessen? Hier zijn een paar aanbevelingen:

  • Koricancha, ook bekend als de zonnetempel, is een ongelooflijk museum. Het toont vele aspecten van de Inca-geschiedenis. Het is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.30 uur tot 17.30 uur. Op zondag is het open van 12.00 tot 17.00 uur. Ze brengen 15 soles in rekening, maar als je een student bent en je universiteitsstudent-ID meeneemt. u kunt korting krijgen.

  • Cristo Blanco is een standbeeld van Jezus Christus. Het ligt op een grote heuvel die uitkijkt over Cusco; je kunt Cristo Blanco zien vanaf de Plaza de Armas. Het beeld is ontworpen door Francisco Olazo Allende, een lokale kunstenaar en filmmaker. Het beeld werd gesponsord door Arabische Palestijnen die gevleid waren door de gastvrijheid van Cusco. U kunt een taxi, een bus of een wandeling nemen. Als u een taxi neemt vanaf de Plaza de Armas is het ongeveer 15 minuten om er te komen. Een wandeling duurt ongeveer 40-50 minuten, en de bus ongeveer 20 minuten.
  • De kathedraal bevindt zich op de Plaza de Armas. Deze kathedraal werd gebouwd in 1560. De kathedraal bevindt zich tussen twee kerken, de Sagrada Familia en de Triunfo. Bekijk in de kathedraal de crypten onder het hoofdaltaar van de basiliek. Deze bevatten de as van talrijke overleden aartsbisschoppen van Cusco. Een ander belangrijk onderdeel van de kathedraal is de Sala de Plateria, oftewel de Zilverkamer. Deze kamer bevat religieuze zilveren voorwerpen die in de geschiedenis van Cusco werden gebruikt.
  • San Pedro-markt: om te ontsnappen aan de normale, alledaagse toeristische restaurants, winkels en het nachtleven, is een bezoek aan de San Pedro-markt essentieel. De San Pedro-markt geeft een kijkje in de realiteit van veel Peruanen. Terwijl je daar bent, kun je ook allerlei soorten voedsel of souvenirs kopen, eten bij de lokale bevolking en genieten van het leven van veel Peruanen.
  • Sacsayhuaman is een gebied waar een veldslag plaatsvond tussen de Inca’s en de Spanjaarden. Daar zie je indrukwekkende steengravures in de ruïnes. Het is ongeveer 45 minuten wandelen vanaf het centrum van Cusco.

Reasons to Study Spanish in Cuba

Extra tip: Mis Limbus Restobar niet. Het bevindt zich aan de Calle Pasñapkana 133. Een beetje een wandeling bergopwaarts om er te komen, maar het uitzicht, de sfeer en het eten zijn het waard. U kunt genieten van zitplaatsen binnen of buiten. Buiten zitten zorgt voor een prachtig uitzicht over de stad.

Tot slot is het Choco Museum een andere uitstekende manier om je middag of avond door te brengen. Ze bieden chocoladelessen die de oorsprong van chocolade leren, wat het betekende voor de Inca’s en hoe het tegenwoordig wordt gemaakt. Deelnemers kunnen hun eigen chocolade maken en hun chocolade aanpassen aan hun persoonlijke voorkeur. Daarna kunt u genieten van het lezen van meer over de geschiedenis van chocolade en natuurlijk het eten van de chocolade die u heeft gemaakt! Het chocolademuseum bevindt zich op 210 Calle Garcilaso, op ongeveer 5 minuten lopen van de Plaza de Armas.

II – Wat te doen in Cusco: dagtochten

Er zijn veel dagtochten om van te profiteren in Cusco. Een trip naar Rainbow Mountain of naar de Heilige Vallei is goed te doen in één dag. En natuurlijk wil je de Inca Citadel Machu Picchu niet missen!

Andere populair tours zijn de toch naar Lake Humantay, of adventure tours (river raften, quad bike, zip line, mountain bike etc.).

Reasons to Study Spanish in Cuba

Onze Spaanse school in Cusco heeft een eigen reisbureau met geweldige kortingsmogelijkheden en gemakkelijke informatie voor de studenten die Spaans leren in Cusco. De school is gunstig gelegen op slechts 5 minuten van het centrale Plaza de Armas in de mooie wijk San Blas.

Er zijn dagelijkse dag van de week gratis culturele activiteiten aan. Denk aan een geschiedenisles over de Inca’s, Peruaanse kooklessen, salsadanslessen of een bezoek aan een museum, event of peruaanse festival.

Veiligheidstips voor Cusco

In Cusco is niet veel criminaliteit. Het is natuurlijk wel belangrijk om als taalstudent Spaans wat extra voorzorgsmaatregelen te nemen.

  • VISA en af en toe MasterCard geaccepteerd in winkels. (En in een aantal gevallen wordt alleen contant geld geaccepteerd). Daarom is het aan te raden om alleen je visakaart mee te nemen en wat contant geld dat je voor die dag nodig hebt. Neem niet al je geld mee. Neem alleen wat je voor die dag nodig heeft.
  • Neem bij het winkelen op de markt ook niet al je contant geld op. Probeer discreet te zijn bij het opnemen van uw geld.
  • Ga in de weekenden niet alleen uit, of alleen naar bepaalde clubs. Ga met vertrouwde vrienden. Er zijn verschillende locals die denken dat toeristen een gemakkelijke prooi zijn, dus word niet het slachtoffer. Pas op, wees met andere mensen, ga niet naar vreemden huizen en geniet van je nacht! Meestal is er geen enkel probleem, als je een beetje goed oplet.
  • je kunt het beste alleen officiële taxi’s nemen. Geregistreerde, officiële taxi’s hebben bijna altijd een telefoonnummer op het dak of op de deur. Spreek bij het nemen van een taxi een prijs af voordat u in de taxi stapt. Als je de taxi instapt zonder eerst een prijs af te spreken, zal de taxichauffeur je waarschijnlijk teveel in rekening brengen. Een ‘gemiddelde’ rit in Cusco kost ongeveert tussen 4-6 soles.

Wat mee te nemen naar Cusco

Eerst en vooral: warme kleding. Veel toeristen bij aankomst in Cusco zijn verrast door de koelere temperaturen. Hoewel Cusco dicht bij de evenaar ligt, brengt de hoogte koelere temperaturen met zich mee, vooral ‘s nachts. De nachten zijn behoorlijk koud tijdens het droge seizoen in juni, juli en augustus. We raden je aan om laagjes mee te nemen.

Reasons to Study Spanish in Cuba

Tegelijkertijd is zonnebrandcrème essentieel om toe te voegen aan je peru paklijst. Cusco ligt dicht bij de evenaar en dus dicht bij de zon. U kunt gemakkelijk verbranden of langdurige schade aan uw huid veroorzaken. Bescherm je huid en draag elke dag een sterke zonnebrandcrème.

Denk verder aan kleding in laagjes, goede schonen, zonnebril, pet.

Schrijf je in voor een taalcursus Spaans

Cusco is een top locatie voor een taalcursus Spaans. De stad zal je boeien met zijn fascinerende oude geschiedenis, je kunt er heerlijk eten, er zijn geweldige landschappen en rijke cultuur. Er zijn talloze plekken om te verkennen. Van restaurants tot wandelingen tot leuke winkels – er is genoeg te doen! Pak je truien en zonnebrandcrème in en omarm de rijke cultuur van Cusco terwijl je Spaans leert in Peru.

Voor meer info, neem contact op met onze studie adviseurs

Schrijf je in voor een taalcursus Spaans in Cusco, Peru<

Comments... no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*