Spaans leren in Colombia tussen stranden, jungle en bruisende steden

16 Sep
461
Views
0 Comments
Lees in het:
Spanish in Colombia between beaches, jungles and bustling towns

Friday September 16, 2022 - Posted by admin

Ga je Spaans leren in Colombia, stel je een prachtige tropisch land voor vol diversiteit en charme. De mensen in Colombia zijn ongelooflijk vriendelijk en Colombia heeft prachtige natuur en landschappen die bijna in een oogwenk veranderen! Ben je op zoe naar iets bijzonders, ga dan Spaans leren in Colombia tussen stranden, jungle en bruisende steden!

Colombia is een van ‘s werelds meest diverse landen met twee oceanen, een scala aan klimaten, trendy steden en verbazingwekkende dieren in het wild. Er zijn veel dingen te doen in Colombia voor Spaanse studenten: denk aan wandelen, kajakken, raften, rotsklimmen, paragliden, surfen, duiken, dansen, steden erkennen, het geweldige Colombiaanse eten proberen, en meer. Van de Pacifische kust en de jungle in het westen, tot het Amazonewoud in het zuidoosten en vandaar, tot de bergketens in het midden en de prachtige Caraïben in het noorden… Do we need to say more? Colombia is prachtig.

Het Caribisch gebied in het noorden, waar Cartagena ligt, is voor velen een favoriet gebied, en veel studenten denk aan dee stad als ze Spaans willen leren in Colombia. De hippie-vibe van de badplaatsen, de relaxte mentaliteit, de verse groenten en fruit, de prachtige kleuren, de muziek, de blauwe oceaan, de tropische jungle en zelfs een woestijn (!) maken deze plek tot een hemel op aarde.

Dit gebied biedt veel verschillende activiteiten om te ontdekken en te genieten van wandelen, avontuurlijke sporten, uitstekend nachtleven in de steden en ontspanning op de authentieke stranden.

Dit zijn de beste dingen om te doen in het prachtige noorden van Colombia!

Spaans leren in Colombia tussen stranden, jungle en bruisende steden!

1. La Ciudad Perdida

La Ciudad Perdida Colombia

De Ciudad Pérdida is een geweldige jungle-trektocht van vier dagen en drie nachten door een indrukwekkende jungle richting de “verloren stad”. De Sierra Nevada ligt direct aan de kust, waardoor deze jungle net even anders is dan andere jungles zoals de Amazone. De vegetatie is niet zo dicht als normaal, en in plaats van vlak te zijn, wordt het bedekt door een keten van kleine bergen.

Tijdens de Hike Ciudad Perdida ontmoet je de inheemse bevolking genaamd de Kogi’s, die zich in het wit kleden en daar al eeuwenlang wonen. Alle tours bieden je drie heerlijke maaltijden per dag, samen met fruit tijdens je wandeling om verfrist te blijven. Op de 3e dag word je vroeg wakker en klim je naar de Lost City, een plek waar vroeger bijna 10.000 Tayrona-indianen woonden. Het uitzicht en de wandeling is geweldig. Samen met de beroemde Inca trail to Machu Picchu in Peru is dit een van de mest ppualire hikes van Zuid-Amerika.

The indigenous people called the Kogi

2. Bezoek Santa Martha

Santa Martha is een bruisende strandstad vor wie houdt van het nachtleven. Het is een vrolijke stad en in de zomer erg heet. Verwacht feestjes op het dak, drukke marktjes en heerlijk Colombiaans straatvoedsel met veel fruit, vriendelijke mensen en een geweldige sfeer.

Santa Martha Colombia

Meer info over een taalcursus Spanje in Colombia?

Bezoek onze Spaanse School in Cartagena

3. Ga duiken en snorkelen in Taganga

Als je dit deel van Colombia bezoekt na je Spaanse taalcursus in Cartagena, mag je niet vergeten je duikbrevet of PADI in Taganga te halen! Deze stad biedt je geweldige lessen en duikinstructeurs voor een zeer, zeer lage prijs. Veel reizigers gaan hierheen om hun rijbewijs te halen en te feesten… het is een gek en levendig stadje.

4. Bezoek het prachtige Tayrona Park

De jungle van de Sierra Nevada ligt direct naast de zee; dit zorgt voor indrukwekkende en unieke landschappen rond de kustgebieden. Tayrona is een junglepark waar je kunt wandelen en uiteindelijk prachtige turquoise stranden met wit zand kunt bereiken. In Tayrona zijn er verschillende unieke plekken waar je kunt slapen. De beste plaats is Cabo San Juan; hier kun je hangmatten en tenten huren (of zelf meenemen) en direct aan het strand slapen! Lees meer over Tayrona jungle park.

Tayrona Park Colombia

5. Ruige stranden richting Punto Gallina

Punto Gallina is de verste gelegen punt in Noordelijke richting van het vasteland van Zuid-Amerika. Je kunt Punto Gallina alleen bereiken door een tour te boeken of een jeep te huren, omdat je een hele woestijn moet doorkruisen om er te komen. De woestijn heet Guajira en de locatie is super bijzonder, omdat het net naast het Caribisch gebied ligt.

Punto Gallina Spanish in Colombia

Onderweg kom je extreem ruige en verlaten stranden tegen met een harde wind en overal zand. Deze avontuurlijke tour zal je ook leiden langs een groep oorspronkelijk bewoners van deze streek, de Wayuu, die je auto altijd zullen proberen te stoppen voor eten door een touw voor de weg te houden. Deze tour is niet voor mensen die niet van hobbelige ritten houden, maar het is echt ongelooflijk en authentiek.

Meer info over een taalcursus Spaans in Colombia?

Check ons taleninstituut Spaans in Cartagena

Natuurlijk kun je je taalcursus Spaans in Cartagena ook met andere locaties in Colombia combineren:
Taalcursus Spaans in Medelin
Taalcursus Spaans in Bogotá

read more: What to do while Learning Spanish in Colombia

You might also want to read:

Comments... no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*