Search:
Talen:

DE SPAANSE TAAL

Spaans is de op n na meest gesproken taal ter wereld (na het Mandarijnchinees), dankzij het grote aantal native speakers dat de taal spreekt. Tussen de 450 en de 500 miljoen mensen spreken Spaans als eerste of tweede taal. Het is, als eerste of tweede taal, de op twee na meest gesproken taal na het Mandarijn en het Engels samen, en het is de moedertaal van 400 miljoen mensen over de hele wereld Meer lezen

INFORMATIESelect Country

Country : 

Onze studenten - GENERAL2011-09-12
imagen
Nationaliteit : Britain
Leeftijd : 47

Mijn naam is Colin Millar en ik ben een 47 jaar oude Bedrijfsleider. In augustus heb ik Spaans gestudeerd aan de talenschool van Cartagena - een geweldige ervaring! De school was goed georganiseerd en mijn leraar was toegewijd en bouwde de lessen goed op. Tot mijn verrassing waren er meer oudere studenten op de school en kon iedereen het goed met elkaar vinden. De school organiseerde interessante uitstapjes en ging gelukkig flexibel om met bezigheden die ik had buiten het programma van de school. Cartegena is een erg mooie en interessante stad met een fantastisch nachtleven.
2011-08-03
imagen
Bruna Vittorini Vallerio (Cartagena, Colombia)
Bruna Vittorini Vallerio (Cartagena, Colombia)
Nationaliteit : Brazilian
Leeftijd : 27

Ik heb een geweldige tijd gehad in Cartagena. Mijn gastfamilie was geweldig! Ze behandelden me alsof ik bij de familie hoorde. De stad heeft een geweldig klimaat; het is de hele dag warm dus na school konden we lekker naar het strand. Wat ik het leukste vond is dat ik mensen van over de hele wereld heb ontmoet. Een geweldige ervaring! Het was leuk om te zien dat mensen Colombia hadden gekozen om Spaans te leren en om te reizen. Ik ben maar twee weken in Cartagena geweest, maar dit was genoeg tijd om een veel te leren op de school, met mijn nieuwe vrienden en met de familie!
2011-01-01
imagen
Mina Zaky (Cusco, Per)
Mina Zaky (Cusco, Per)
Nationaliteit : Canada
Leeftijd : 23
Beroep : Student

Ik heb nu bijna vier weken Spaanse les gevolgd in Cusco en ik moet zeggen dat het tot nu toe een fantastische ervaring is geweest om deel uit te maken van een geweldige plek vol met cultuur, nieuwe vrienden en enthousiasme. Tijdens de laatste vier weken heb ik een hoop geleerd, dankzij geweldige leraren en een heerlijke omgeving.

Door het contact met andere studenten ben ik meer open-minded geworden en heb ik meer begrip gekregen voor andere omstandigheden. Ik kwam hier zonder enige kennis van de Spaanse taal en kan nu goed, hoewel  niet vloeiend, communiceren met anderen. Een klein wonder!

Ik ben zeer enthousiast; ik kijk er naar uit meer Spaans te leren en ook met mijn vrijwilligerswerk te beginnen.
2010-11-10
imagen
Nationaliteit : Nederlands
Leeftijd : 28

Mijn aankomst in Buenos Aires bij Amauta kon je vergelijken met het nemen van een warm bad. Vriendelijk personeel, goede faciliteiten, interactief lesgeven; ze hebben alles goed voor elkaar. Ik ben begonnen in de intermediate class doordat ik thuis ook lessen had genomen. De lessen zorgden ervoor dat ik elke dag vooruit ging en ik denk dat dat vooral kwam door de verschillende manieren van lesgeven. De ene dag neemt de leraar je mee naar het park, de andere dag lees en zing je Argentijnse liedjes. Ik heb niet alleen Spaans geleerd, ik leerde ook over de Argentijnse cultuur! Buenos Aires is een geweldige plek om Spaans te leren. Amauta bevind zich in een schattige rustige buurt van Belgrano, dichtbij het drukke en meeslepende Palermo. De gastgezinnen en hostels die door Amauta worden geregeld zijn dichtbij de school. Vanaf de school is het maar een klein stukje naar de omgeving van Recoleta en San Telmo. Buenos Aires rocks! Amauta is een van mijn beste herinneringen uit Zuid Amerika. Ik kan iedereen die Spaans wil leren deze school aanraden!

12 3 4 5 6
© 2019 Studyspanishlatinamerica.com All rights reserved.
E-mail: info4@studyspanishlatinamerica.com
Latin
America
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: