Search:
Talen:

DE SPAANSE TAAL

Spaans is de op n na meest gesproken taal ter wereld (na het Mandarijnchinees), dankzij het grote aantal native speakers dat de taal spreekt. Tussen de 450 en de 500 miljoen mensen spreken Spaans als eerste of tweede taal. Het is, als eerste of tweede taal, de op twee na meest gesproken taal na het Mandarijn en het Engels samen, en het is de moedertaal van 400 miljoen mensen over de hele wereld Meer lezen

INFORMATIESpaanse School in Tambopata, PERU

BESCHRIJVING VAN DE SCHOOL

School Description Deze school biedt de unieke mogelijkheid om Spaans te studeren in de Peruaanse Amazone, namelijk in het Tambopata National Park. Tambopata staat internationaal bekend als n van de meest bio-diverse gebieden op aarde. Het is een waar paradijs, vooral beroemd om zijn apen, reuzen-rivierotters, zwarte kaaimannen, capibaras, tapirs en honderden vogelsoorten.
LESPROGRAMMA SPAANS

Spanish Program De school staat bekend om zijn interactieve, communicative en persoonlijke leermethode. Omdat het succes van de interactieve methode afhangtvan de persoonlijke aandacht die de leraar je kan geven worden de groepen Klein gehouden.

Groepslessen worden aangeboden in combinatie met excursies in de jungle onder begeleiding van een ervaren gids. Een gedeelte van de gespreksonderwerpen in de les zal aangepast worden aan de omgeving en het bestuderen van de ecologie van het verbazingwekkende tropische regenwoud van Tambopata.

Leraren van onze school in Cusco reizen met de studenten mee naar Tambopata en weer terug. Het grootste deel van de tijd zullen zij aandacht besteden aan praktische activiteiten en oefeningen die de beste manier vormen om het Spaans te leren. Ondanks het feit dat alle leraren tenminste n vreemde taal kennen, meestal Engels, zullen alle lessen in het Spaans zijn om het leerproces te bevorderen.

NIVEAUS EN LESMATERIALEN

Het meest ideaal zou zijn als je eerder in Cusco op onze school hebt gestudeerd of dat je tenminste n week in Cusco hebt verbleven (waar je een niveautest bij onze school kunt doen) voordat je naar Tambopata gaat zodat we een idee hebben van jouw niveau. In dit programma worden alle niveaus aangeboden behalve absolute beginners.

We werken met ons eigen Latijns-Amerikaans georinteerde textbook, dat de basis vormt van de cursus, in combinatie met ander materiaal (b.v. kranten, liedjes, literatuur, videos, grammatica oefeningen etc.) Er zal ook aandacht besteed worden aan het bestuderen van de ecologie van het verbazingwekkende regenwoud van Tambopata.

LERAREN

Excursiones Al onze leraren zijn native speakers en professionals die studenten een geweldig rijke ervaring van Latijns-Amerikaans en Peruaanse cultuur en tradities willen geven. Ze zijn gekozen op basis van hun kwaliteit in het lesgeven, hun enthousiasme en hun kennis van cultuur en geschiedenis. Aangezien ze uit verschillende landen komen uit Latijns-Amerika hebben ze onze speciale training gevolgd en blijven ze tijdens hun dienstverband verder studeren.ACCOMMODATIE

accommodatie Na een bootreis van ongeveer een uur vanaf Puerto Maldonado ligt de lodge waar de studenten verblijven tijdens hun Spaanse programa. Het ligt in het mooie regenwoud langs de Tambopata rivier. Er zijn 24 ruime bungalows met een panoramisch uitzicht en priv-badkamers. De lodge is een mooie lokatie met een grote gedeelde ruimte met een bar en een zwembad. Alle maaltijden zijn inbegrepen.

Het gebied van de lodge strekt zich 900 hectares uit en biedt genoeg ruimte voor de avonturiers onder de studenten om de diverse natuurlijke leefomgevingen te verkennen.
 • Relaxing in your hammock and taking in the air of the Peruvian jungle
 • PERU

  Peru, het land van goud en van de zonaanbiddende Incas, was in de 16e eeuw Europas grootste bron van rijkdom en het thuis van het grootste rijk van de Amerika. Sindsdien spreken de rijkdommen van de Incas tot de verbeelding, ondanks het feit dat de echte aantrekkingskracht van het land in de schoonheid van de landschappen, de overvloed aan wilde dieren en het sterke, kleurrijke karakter van de mensen schuilt. Geniet van Machu Picchu, het regenwoud, Cusco, de hoofdstad van het oude Inca Rijk, de Sacred Valley, Arequipa's Colca Canyon, of het Titicaca meer. Peru heeft met zijn 103 ecologische zones en een rijke culturele erfgoed voor iedereen wat te bieden.

  TAMBOPATA

  tambopata De Tambopata reservaat is bekend om zijn wildlife spektakel.
  s Wereld grootste clay lick is namelijk hier te vinden en honderden papegaaien, macaws en parkieten komen dagelijks hier samen om de klei te likken. Ontdek samen met ons dit fantastische gebied en leer meer over de kleine communities die langs de Tambopata rivier leven.

  Het Sandoval meer is een uitzonderlijke plek om de brede diversiteit aan wilde dieren te observeren zoals ; macaws, papegaaien, gazellen, ijsvogels, kaaimannen, schildpadden en reuzen-otters.

  De grote Macaw clay lick ligt aan de linkerkant van de Tambopata Rivier. Het wordt beschouwd als de grootste clay lick in het Peruaanse Amazonegebied omdat honderden, papegaaien, macaws en parkieten daar verzamelen om zich te voeden.

  Tambopata National Park bestaat uit of 1.5 miljoen hectare land in de Madre de Dios en Puno regios.

  De Tambopata regio heeft een subtropisch klimaat met een droog en een regenseizoen. De meeste regen valt tussen November en April en het is droog tussen Mei en Oktober. Gedurende deze periode is het koeler en minder vochtig.

  EXCURSIES

  Excursiones Alle excursies worden georganiseerd door een tweetalige ( Engels-Spaans) professionele junglegids. Hier zijn wat voorbeelden van mogelijke tours:

  • Verschillende wandelingen via verschillende paden om de omgeving en de dieren te observeren
  • Een bezoek aan het Sandoval meer alwaar we aan boord van kleine kanos apen, schildpadden en wellicht reuzen-otters zullen observeren.
  • Een bezoek aan de observatietoren waar vandaan we van de jungle en van de vogels kunnen genieten.
  • Een nachtwandeling om insecten te observeren en kaaimannen te zoeken.
  • Een bezoek aan de vlindertuin
  • Een typische interactieve Peruaanse kookles
  • Een bezoek aan een lokale community
  • De optie om Monkey Island te bezoeken en de beroemde Macaw Lick ( extra kosten kunnen hier van toepassing zijn)

  PRAKTISCHE INFORMATIE

  Het programma Spaans in de jungle heeft vaste startdata vraag ons voor de exacte data van dit jaar.

  Het jungleprogramma duurt n week. Studenten hebben van maandag t/m vrijjdag les. Het programma begint echter op zondag. De studenten reizen van Cusco naar Tambopata op een zondag en weer terug op een zaterdag.

  Het programma bestaat uit 4 sessies van Spaanse les per dag (een totaal van 20 sessies per week)en een minimum van twee uur van excursies per dag.

  Het aantal studenten in de groepslessen is klein om hen zo voldoende persoonlijke aandacht te geven. Het maximum aantal studenten in een groepsles is 6 en we nemen een maximum van 15 personen mee op excursies.

  VRIJWILLIGERS PROGRAMMA

  Volunteer Program Het vrijwilligers programma biedt de unieke kans om te leven en werken in Peru. Studenten zullen de rijke culture diversiteit ervaren terwijl ze hun Spaans verbeteren. Door vrijwilligerswerk te doen is het mogelijk bij te dragen aan de Peruaanse maatschappij. Daarnaast helpt het de cultuurkloof te dichten die bestaat tussen buitenlandse toeristen en de Peruanen. De meeste projecten bevinden zich in Cusco en Arequipa.  WE RADEN DE SCHOOL AAN OMDAT:

  Excursiones
  • Dit programma biedt de unieke kans om deel te nemen aan ons programma in de Peruaanse jungle van Tambopata, die wereldwijd bekend staat om zijn biodiversiteit.
  • De lesmethode op onze school is gebaseerd op interactieve, communicatieve en persoonlijke leermethodes die de student zal helpen snel Spaans te leren spreken.
  • De groepen zijn klein om zo de persoonlijke aandacht voor de student te garanderen.
  Als je meer informatie over deze school wilt of je wilt je aanmelden, klik hier a.u.b.
  © 2019 Studyspanishlatinamerica.com All rights reserved.
  E-mail: info4@studyspanishlatinamerica.com
  Machupicchu
  PER
  Share This
  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Share:
  0
  0
  Follow us on: