Search:
Talen:

DE SPAANSE TAAL

Spaans is de op één na meest gesproken taal ter wereld (na het Mandarijnchinees), dankzij het grote aantal native speakers dat de taal spreekt. Tussen de 450 en de 500 miljoen mensen spreken Spaans als eerste of tweede taal. Het is, als eerste of tweede taal, de op twee na meest gesproken taal na het Mandarijn en het Engels samen, en het is de moedertaal van 400 miljoen mensen over de hele wereld… Meer lezen

INFORMATIESpaanse School in Valle Sagrado, PERU

SCHOOL BESCHRIJVING

beschrijving van de school Dit programma in de Sacred Valley biedt de uitzonderlijke mogelijkheid om Spaans te studeren in de Sacred Valley van de Inca’s in het cultuurrijke dorp Urubamba. Je Spaans zal in hoog tempo verbeteren door het contact met de lokale bevolking en je zult bovendien het échte leven kennen van Peru. En dit alles op maar een paar kilometer afstand van het magishe Machu Picchu!

Onze Spaanse school ligt in een rustig gedeelte van Urubamba en heeft een prachtig uitzicht op besneeuwde bergtoppen en typische huizen. Studenten zullen Spaans leren in een relaxte sfeer. Met prachtige bergen in de omgeving, het geluid van een kabbelende rivier en de geur van kampvuren in de verte, zullen de studenten het moeilijk vinden dit dorpje weer achter te laten. Er zijn interessante excursies zoals een traditionele Andes-ceremonie met een Inca Shaman, lezingen over de Inca cultuur en uitstapjes naar indrukwekkende ruïnes en toeristische attracties.

SPAANS PROGRAMMA

De school staat bekend om zijn interactieve, communicatieve en persoonlijke leermethode. Omdat het succes van de interactieve methode afhangt van de persoonlijke aandacht die de leraar je kan geven worden de groepen klein gehouden.

De leraren van onze school in Cusco zullen je vergezellen tijdens je gehele verblijf in de Sacred Valley. Zij verblijven samen met de studenten in onze ‘Student residence’ wat de studenten volop de gelegenheid geeft hun Spaans te oefenen. De lessen worden gegeven in de ochtend of in de late middag, waardoor de studenten de kans hebben om de Sacred Valley te ontdekken door te wandelen, te fietsen of paard te rijden. Naast twee begeleide excursies die inbegrepen zijn in het programma, zijn er vele hikes mogelijk voor de avontuurlijk ingestelde studenten.

Dit programma biedt eindeloze mogelijkheden om culturele activiteiten te combineren met het leren van Spaans. Ver weg van de drukte van Cusco zullen de studenten genieten van de rust en het traditionele Peruaanse leven.

NIVEAUS EN LESMATERIALEN

Het is wenselijk eerder in Cusco op onze partnerschool te hebben gestudeerd of tenminste één week in Cusco te hebben verbleven voordat je naar de Sacred Valley komt. Zo kunnen we nl. een niveautest bij je afnemen en hebben we een goed idee van jouw niveau. In dit programma worden alle niveaus aangeboden.

We werken met ons eigen Latijns-Amerikaans georiënteerde tekstboeken, die de basis vormen van de cursus, in combinatie met ander materiaal (b.v. kranten, liedjes, literatuur, video’s, grammatica oefeningen etc.)

LERAREN

leraren Al onze leraren zijn native speakers en professionals die hun studenten een geweldig rijke ervaring van Latijns-Amerikaans en Peruaanse cultuur en tradities mee willen geven. Ze zijn gekozen op basis van hun kwaliteit in het lesgeven, hun enthousiasme en hun kennis van cultuur en geschiedenis. De leraren komen uit verschillende landen uit Latijns-Amerika, hebben allemaal onze speciale training gevolgd en blijven tijdens hun dienstverband verder studeren.ACCOMMODATIE

accommodatie In één en hetzelfde gebouw zijn de school en de student residence gevestigd. Het is een mooi gebouw dat omringd is door een prachtige tuin met veel bloemen en bomen. Het gebouw heeft ruime, comfortabele slaapkamers, moderne badkamers en veel ruimte om te relaxen en te studeren. Er zijn drie maaltijden inbegrepen, van maandag t/m vrijdag met een vegetarische optie. Op zondag gaat de groep vaak samen uit om een te genieten van een welkomstdiner.
PERU

Peru, het land van goud en van de zonaanbiddende Incas, was in de 16e eeuw Europa’s grootste bron van rijkdom en het thuis van het grootste rijk van de Amerika. Sindsdien spreken de rijkdommen van de Incas tot de verbeelding, ondanks het feit dat de echte aantrekkingskracht van het land in de schoonheid van de landschappen, de overvloed aan wilde dieren en het sterke, kleurrijke karakter van de mensen schuilt. Geniet van Machu Picchu, het regenwoud, Cusco, de hoofdstad van het oude Inca Rijk, de Sacred Valley, Arequipa's Colca Canyon, of het Titicaca meer. Peru heeft met zijn 103 ecologische zones en een rijke culturele erfgoed voor iedereen wat te bieden.

URUBAMBA EN DE HEILIGE VALLEI

pisac en de heilige vallei Urubamba is een klein en rustig dorpje gelegen op ongeveer 80 minuten met de bus van Cusco. Doordat het lager gelegen is dan Cusco is het klimaat er warmer. In de vallei kan je het echte Peru ervaren doordat je werkelijk ondergedompeld wordt in de cultuur.

De Sacred Valley is een geweldige plek om Spaans te studeren en te genieten van de rust die de vallei biedt. Dit is de perfecte plaats voor een ‘total Spanish immersion’ en om de schoonheid van deze indrukwekkende vallei te ervaren.

EXCURSIES

Naast de lessen zal je kunnen genieten van de vele mogelijkheden om de Sacred Valley te verkennen. Enkele excursies zijn: een bezoek aan de markt en ruïnes van Pisac, een bezoek aan het dorp Chincheros en een bezoek aan de oude Incastad Ollantaytambo. Er zijn eindeloze mogelijkheden om de vallei te verkennen. Er zijn 4 mountainbikes beschikbaar op onze school waar gratis gebruik gemaakt van kan worden.

Twee excursies zijn inbegrepen in het programma. Beide vinden plaats na de ochtend lessen.

Voorbeelden van excursies en activiteiten zijn:
  • Een excusie naar de zoutmijnen in Maras.
  • Een mooie wandeling in de bergen achter Urubamba.
  • Een excursie naar de oude Inca-stad Ollantaytambo.
  • Kookles met typische Peruaanse gerechten.
  • Een wandeltour door Urubamba en omgeving op de dag van aankomst

PRAKTISCHE INFORMATIE

praktische informatie We vertrekken om 10 uur zondagochtend vanuit onze partnerschool in Cusco. De school organiseert het vervoer voor studenten en leraren. We komen rond het middaguur aan op school, zodat je voldoende tijd hebt om de omgeving te verkennen.
Het vervoer aan het eind van de week is niet geregeld en wordt niet betaald door de school. Dit geeft je de mogelijkheid zelf te bepalen wanneer terug te keren naar Cusco in het geval je nog na wilt genieten en eventueel langer wilt blijven in de Sacred Valley.

De lesuren zijn van 8 tot 12 in de ochtend en van 4 tot 8 in de middag, zodat je tijd genoeg hebt om de Sacred Valley te verkennen. Mocht je in de middag les hebben dan wordt de les op vrijdag verplaatst naar 1 tot 5 zodat de leraren terug naar Cusco kunnen die dag.
Als er geen groep is voor jouw niveau kan er gezorgd kan worden voor privélessen.

VRIJWILLIGERS PROGRAMMA

Het vrijwilligers programma biedt de unieke kans om te leven en werken in Peru. Studenten zullen de rijke culture diversiteit ervaren terwijl ze hun Spaans verbeteren. Door vrijwilligerswerk te doen is het mogelijk een steentje bij te dragen aan de Peruaanse maatschappij. Daarnaast helpt het de cultuurkloof te dichten die bestaat tussen buitenlandse toeristen en de Peruanen. Naast de vele projecten die we hebben in Cusco en Arequipa zijn er ook vrijwilligersprojecten in de Sacred Valley. Vraag ons gerust voor meer informatie.

WE RADEN DEZE SCHOOL AAN OMDAT:

  • De Sacred Valley de mogelijkheid biedt je echt onder te dompelen in de Peruaanse leefstijl en je Spaans te verbeteren.
  • De lesmethode op school is gebaseerd op interactieve, communicatieve en persoonlijke leermethoden die je zullen helpen de Spaanse taal snel te spreken.
  • De groepslessen worden klein gehouden om persoonlijke aandacht van de student voor de leerling te garanderen.
Als je meer informatie over deze school wilt of je wilt je aanmelden, klik hier a.u.b.
© 2019 Studyspanishlatinamerica.com All rights reserved.
E-mail: info4@studyspanishlatinamerica.com
Machupicchu
PERÚ
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: