Search:
Talen:

DE SPAANSE TAAL

Spaans is de op één na meest gesproken taal ter wereld (na het Mandarijnchinees), dankzij het grote aantal native speakers dat de taal spreekt. Tussen de 450 en de 500 miljoen mensen spreken Spaans als eerste of tweede taal. Het is, als eerste of tweede taal, de op twee na meest gesproken taal na het Mandarijn en het Engels samen, en het is de moedertaal van 400 miljoen mensen over de hele wereld… Meer lezen

INFORMATIESpaanse School in Puerto Vallarta, MEXICO

BESCHRIJVING VAN DE SCHOOL

beschrijving van de school De school bevindt zich midden in het centrum van de stad, slechts twee straten verwijderd van de Stille Oceaan. Onze schoolterrein wordt omringd door de prachtige koloniale gebouwen van Vallarta en door de pittoreske straatjes van de stad. In de buurt vind je bovendien een groot aantal restaurants, café’s, winkels en uitgaansgelegenheden. Het schoolgebouw is een afspiegeling van de architectonische stijl die kenmerkend is voor Puerto Vallarta, en beschikt over een groot café gelegen op een mooi, open terras, dat gebruikt wordt voor salsalessen, feesten en als ontmoetingsplek voor de studenten tijdens de pauzes. Net als de buitenkant van het gebouw, zijn ook de kantoren en de leslokalen aan de binnenkant gedecoreerd in dezelfde stijl die zo kenmerkend is voor Vallarta. Ook is er een zaal waar Spaanstalige films worden getoond en lezingen worden gegeven, en er is een Internetcafé’ en draadloos Internet.

LESPROGRAMMA SPAANS

We bieden intensieve, interactieve programma’s op alle niveau’s, en ieder programma is speciaal ontworpen om te voorzien in de specifieke behoeften van iedere student. Cursussen beginnen iedere maandag, het hele jaar door (behalve als de maandag een feestdag is, dan beginnen de lessen dinsdag), en bestaan uit sessies van 50 minuten, met een pauze na iedere sessie. Bij aankomst leggen de studenten een niveautest af, ter bepaling van hun niveau Spaans.
Onze standaard groepscursus bestaat uit 25 uur per week (vijf uur per dag, van 9.00 tot 14.00), 20 urr per week (4 urr per dag) of 15 uur per week, van 9.00 tot 12.00. We werken met een maximum van 5 studenten per docent. Privélessen zijn uiteraard ook mogelijk; je neemt dan 10, 15 of 20 uur per wek Er bestaat ook een programma dat groepslessen (10 uur) combineert met de individuele begeleiding die alleen een privédocent je kan geven (15 uur).

NIVEAU’S EN LESMATERIAAL

Tijdens de lessen staan conversatie en spreekvaardigheid centraal, maar er wordt ook volop aandacht besteed aan schrijfvaardigheid, begrip, uitspraak, grammatica en leesvaardigheid. We bieden 7 niveau’s, van een volledig beginnersniveau tot vergevorderd.
Al onze boeken en al ons lesmateriaal zijn geschreven door de Academisch Directeur van de school, en zijn door de jaren heen verbeterd met behulp van gekwalificeerde docenten, zodat ze de perfecte ondersteuning vormen tijdens de lessen. Ons onderwijsteam zorgt ervoor dat het materiaal regelmatig geactualiseerd wordt, en nieuwe werkbladen toe, nieuw audiovisueel materiaal, en de nieuwste methodologi?n met betrekking tot het onderwijzen van Spaans als Tweede Taal.

DOCENTEN

docenten Ons team, bestaande uit professionele Mexicaanse docenten, heeft meer dan 15 jaar onderwijservaring, en wordt speciaal opgeleid om ervoor te zorgen dat iedere student zijn leercapaciteiten zo goed mogelijk kan benutten.
Alle docenten hebben cursussen gevolgd op het gebied van Spaans als Tweede Taal, en sommigen hebben daarnaast nog een andere opleiding gedaan. Iedere docent is optimaal gekwalificeerd om les te geven, en daarnaast zijn onze docenten uniek vanwege hun geduld, de aandacht die ze hun studenten geven en het enthousiasme dat ze tonen bij het lesgeven. Alles bij elkaar zorgt dit voor een ontspannen en vriendschappelijke sfeer tussen student en docent.

HUISVESTING

We bieden verschillende huisvestingsmogelijkheden

Gastgezinnen
Onze gastgezinnen zorgen ervoor dat je je ver van huis toch thuisvoelt. Hierdoor zul je de schoonheid van Mexico en van de Mexicaanse bevolking op een nog intensere manier kunnen beleven.

ACTIVITEITEN

activitien Tot de activiteiten die we na de lessen organiseren behoren kooklessen, creatieve workshops, salsalessen, het zingen van Mexicaanse liederen, en feesten of picknicks. Een keer per week komen de studenten en het personeel samen voor een ‘Café Social’. Daarnaast wordt tijdens een van de conversatielessen een film vertoond, en iedere student die graag zijn luistervaardigheid en begripsvermogen wil testen, kan komen kijken. Daarnaast organiseert de school duik- en snorkelexcursies en tevens duikcursussen. Je kunt ook paardrijden, op expeditie gaan naar Sierra Madre of een rit maken op een quad.

MEXICO

Mexico is een land van magie, kleur en grote contrasten. De archeologische overblijfselen van de rijke culturen van de antieke beschavingen uit het precolumbiaanse tijdperk, behoren tot de meest indrukwekkende ter wereld. De hoofdstad, Mexico-stad, is de grootste stad ter wereld, maar er zijn ook vele kleine, pittoreske dorpjes, adembenemende berggezichten, en kilometers onbedorven stranden. Sommige steden in Mexico zijn uiterst modern, terwijl andere delen van het land meer het gevoel oproepen van een traditionele, half vergeten Spaanse kolonie, waar de invloed van de inheemse culturen nog allesoverheersend is.
Tot de dingen die je zeker niet mag missen behoren de ceremonie?n gewijd aan de Virgen de la Guadelupe’, uit de tijd voor de komst van de Spanjaarden, het Carnaval en de ‘Semana Santa’. Deze en andere bijzonderheden maken Mexico tot een trekpleister voor reizigers, avonturiers en schatzoekers. Of je nu zin hebt om te duiken tussen de mooiste koraalriffen, rond te dwalen in regenwouden tussen verborgen, lang geleden vergeten Mayaru?nes, wilt surfen langs de Mexicaanse kust of de viering van de Dag van de Doden wilt bijwonen, er zijn mogelijkheden genoeg!

PUERTO VALLARTA

puerto vallarta Puerto Vallarta is gelegen aan de kust van de Stille Oceaan, in het westelijk deel van de staat Jalisco, in het centrale deel van Mexico. Je zult als bezoeker meteen verrukt zijn over de magische combinatie van bergen, tropisch regenwoud en stranden. Behalve een prachtige stad met een indrukwekkende flora en fauna, is Puerto Vallarta bij toeristen echter ook geliefd vanwege de koloniale architectuur en de zelfs voor Mexico unieke tradities die er te vinden zijn. Puerto Vallarta is de ideale mix van tropische zee?n en rijke Mexicaanse cultuur. Een plek om te studeren, vakantie te houden, jezelf te vermaken, en natuurwonderen te ontdekken.

EXCURSIES

Studenten kunnen hier deelnemen aan een groot aantal culturele en recreatieve activiteiten. Puerto Vallarta heeft de grootste baai van Mexico, en trekt vissers uit de hele wereld aan. Tochten op een vissersboot zijn het hele jaar door mogelijk. In de winter is het mogelijk walvissen en dolfijnen te bewonderen in hun natuurlijke omgeving: een unieke ervaring! Ook is er een groot aquarium waar allerlei soorten onderwaterleven te zien is. Daarnaast kunnen studenten uitstapjes maken naar dorpjes in de buurt uit de 18e en de 19e eeuw, gelegen in de prachtige tropische bergen van de Sierra. Tijdens een tweedaagse excursie kunnen studenten de indrukwekkende, klassieke stad Guadalajara bezoeken, en onderweg, in het dorp Tequila, leren hoe de beroemdste drank van Mexico wordt gemaakt.

VRIJWILLIGERSPROGRAMMA

Onze school in Puerto Vallarta biedt je ook de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen. Het personeel beschikt over zeer goede contacten met verschillende projecten, en kent alle werkplekken persoonlijk. Je kunt bij een organisatie voor straatkinderen werken, op een school, in een weeshuis, of bij een reisbureau. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Als je meer informatie over deze school wilt of je wilt je aanmelden, klik hier a.u.b.
© 2019 Studyspanishlatinamerica.com All rights reserved.
E-mail: info4@studyspanishlatinamerica.com
Chichenitza
MÉXICO
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: