Search:
Talen:

DE SPAANSE TAAL

Spaans is de op één na meest gesproken taal ter wereld (na het Mandarijnchinees), dankzij het grote aantal native speakers dat de taal spreekt. Tussen de 450 en de 500 miljoen mensen spreken Spaans als eerste of tweede taal. Het is, als eerste of tweede taal, de op twee na meest gesproken taal na het Mandarijn en het Engels samen, en het is de moedertaal van 400 miljoen mensen over de hele wereld… Meer lezen

INFORMATIESpaanse School in Bariloche, ARGENTINA

BESCHRIJVING VAN DE SCHOOL

Spaans studeren in het hart van Patagonia: een gebied dat overloopt van de schitterende landschappen. Het doel van ons programma is om onze studenten op een zeer intensieve manier de Spaanse taal en de Argentijnse cultuur te laten beleven.

LESPROGRAMMA SPAANS

lesprogramma spaans De Standaard Cursus Spaans bestaat uit 4 uur lesuren per dag in de ochtend, in kleine groepen van maximaal vier studenten, waardoor je de gelegenheid hebt je vrienden en andere studenten te ontmoeten tijdens de extra activiteiten na de lessen. Als je al wat Spaans spreekt, krijg je les op jouw specifieke niveau.

Daarnaast bieden we een meer intensieve cursus Spaans, die bestaat uit een combinatie van 20 uur groepsles en 10 uur privéles per week. Dit geeft studenten de mogelijkheid om in groepsverband te studeren, terwijl ze tijdens de privélessen hun vaardigheden kunnen verbeteren en zich kunnen concentreren op specifieke problemen. Studenten die graag een programma willen volgen dat volledig is aangepast aan hun persoonlijke wensen, kunnen de Individuele Cursus Spaans volgen. De Individuele Cursus wordt volledig aangepast aan jouw specifieke behoeften, of je nu al een gevorderd niveau Spaans hebt, de voorkeur geeft aan privéles, specifieke terminologie nodig hebt voor je werk, of andere speciale wensen hebt.

DOCENTEN

docenten Onze docenten zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in de Spaanse taal, en beschikken over een ruime ervaring. Onze docenten komen uit verschillende delen van Argentinie, waardoor je de mogelijkheid krijgt de verschillende accenten te horen die in het land gesproken worden. Daarnaast zijn de docenten op onze school goed opgeleid, kennen zij de Spaanse taal uit eerste hand, en dragen ze hun kennis met veel plezier over. Dit blijkt duidelijk uit hun enthousiasme zowel binnen als buiten het leslokaal.


HUISVESTING

De school kan tevens je onderdak regelen.

Verblijf bij een gastgezin
Als je ervoor kiest om in Bariloche bij een Argentijnse familie te verblijven, zul je dagelijks je Spaans kunnen oefenen. Je zult de Argentijnse gewoontes van dichtbij meemaken en letterlijk een kijkje kunnen nemen in de Argentijnse keuken. Bij de prijs zijn ontbijt en diner, beddengoed, en een telefoon waarop je gebeld kunt worden inbegrepen.

Hostal
Als je ervoor kiest om in een hostal te verblijven, kun je er zeker van zijn dat we de beste hostals van Bariloche voor je uit zullen kiezen. De hostals (‘hostels’) worden geselecteerd op basis van sfeer, kwaliteit van de kamers, hygi?ne, en ze beschikken allemaal over een of meerdere gezellige gemeenschappelijke ruimtes, en over vriendelijk, meertalig personeel. Het personeel van het hostal spreekt over het algemeen wel Engels, maar het is uiteraard de bedoeling dat je zoveel mogelijk Spaans zult spreken! Inbegrepen in de prijs zijn een bed in een vierpersoons kamer, lakens en dekens en gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes, inclusief de keuken.

Hotel
Hotels zijn er in Bariloche in alle prijsklassen. Laat ons weten hoeveel sterren je wilt en wat voor verwachtingen je hebt voor wat betreft je hotel, en wij regelen het voor je.

ACTIVITEITEN

activiteiten Wij zijn ervan overtuigd dat je het snelst Spaans leert wanneer je er plezier aan beleeft. Daarom organiseert onze school een groot aantal activiteiten die je de mogelijkheid bieden alles wat je tijdens je lessen Spaans hebt geleerd in de praktijk te brengen, meer te weten te komen over de Argentijnse cultuur, en andere studenten te leren kennen, wat misschien wel het begin kan vormen van langdurige en hechte vriendschappen. Alle activiteiten zijn inbegrepen in de cursusprijs, maar bij sommige kan een extra bedrag gevraagd worden voor vervoer, entrée en/of consumpties/maaltijden. Hieronder volgen enkele voorbeelden van activiteiten die geörganiseerd kunnen worden in de middag of avond:

 • Salsales
 • Tangoles + -show
 • Bezoek aan het Patagoniё museum
 • Bezoek aan een lagere of middelbare scholen
 • Bezoek aan een weeshuis
 • Bergwandelen
 • Een fotoexcursie
 • Diverse spelen
 • Film
 • Wijnproeven (hieraan zijn extra kosten verbonden)
 • Argentijns koken, of het bereiden van een ‘asado’ (BBQ)

ARGENTINIE

Argentini? is een van de landen met de hoogste levensstandaard van Latijns-Amerika. Het hoge niveau van gezondheidszorg en veiligheid, in combinatie met de vele mogelijkheden voor excursies, en de warme Latijns-Amerikaanse cultuur, maken dit land tot een ideale plek om Spaans te studeren. Je kunt studeren op diverse locaties, en bijvoorbeeld een paar weken in het bruisende Buenos Aires combineren met een cursus in Bariloche, en zo na de drukke weken in de hoofdstad genieten van schoonheid en rust.

BARILOCHE, PATAGONIё

bariloche, patagoniё Bariloche wordt gezien als de hoofdstad van Patagoniё, en is een prachtige plek om Spaans te leren. Deze kleine stad, omgeven door bergen en meren, is absoluut veilig, en je kunt je cursus Spaans combineren met tal van activiteiten als raften, kayakken, paragliden en paardrijden, om maar een paar voorbeelden te noemen van wat je in de buurt van Bariloche allemaal kunt ondernemen. In de weekends trekken veel studenten de bergen in, of ze blijven in de stad om daar te genieten van het dag- en nachtleven dat Bariloche te bieden heeft.

EXCURSIES

Bariloche vorm tevens het vertrekpunt voor reizen binnen het Merendistrict, de toegangspoort naar Patagoni?, en bovendien de chocoladehoofdstad van Argentini?! Wandelen, ski?n, raften, kayakken, abseilen, duiken, fietsen en vliegvissen zijn slechts een paar van de openluchtactiviteiten die Bariloche te bieden heeft!

VRIJWILLIGERSPROGRAMMA

vrijwilligersprogramma Voor diegenen die hun cursus Spaans willen combineren met vrijwilligerswerk, bieden we verschillende projecten, op onder meer sociaal gebied, in het onderwijs, en op het gebied van natuurbescherming. Wij brengen vrijwilligers over de hele wereld in contact met mensen in Patagoniё die hulp nodig hebben. Op deze manier leveren de vrijwilligersprojecten een bijdrage aan de gemeenschap, en bieden de vrijwilligers de mogelijkheid een onvergetelijke ervaring te beleven!


REDENEN WAAROM WIJ DEZE SCHOOL AANBEVELEN:

 • De school is relatief klein en persoonlijk, maar goed geörganiseerd.
 • Bariloche en omgeving zijn buitengewoon mooi en zeer interessant voor iedereen die houdt van de natuur en van het buitenleven.
 • De school biedt verschillende interessante huisvestingsmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om een studie in Buenos Aires te combineren met een programma in Bariloche is niet alleen zeer aantrekkelijk, maar ook uniek.
Als je meer informatie over deze school wilt of je wilt je aanmelden, klik hier a.u.b.
© 2019 Studyspanishlatinamerica.com All rights reserved.
E-mail: info4@studyspanishlatinamerica.com
Boca
ARGENTINA
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: