Search:
Talen:

DE SPAANSE TAAL

Spaans is de op één na meest gesproken taal ter wereld (na het Mandarijnchinees), dankzij het grote aantal native speakers dat de taal spreekt. Tussen de 450 en de 500 miljoen mensen spreken Spaans als eerste of tweede taal. Het is, als eerste of tweede taal, de op twee na meest gesproken taal na het Mandarijn en het Engels samen, en het is de moedertaal van 400 miljoen mensen over de hele wereld… Meer lezen

INFORMATIESpaanse School in Buenos Aires, ARGENTINA

BESCHRIJVING VAN DE SCHOOLfoto Onze school in de bruisende stad Buenos Aires biedt je de mogelijkheid om Spaanse les te volgen en je Spaans te verbeteren in een unieke omgeving. Er zijn tal van mogelijkheden en pakketten waaruit je kunt kiezen! Studeren aan onze school betekent op je eigen tempo een excellente en leuke Spaanse cursus combineren met gratis culturele activiteiten zoals tango workshops, Argentijns koken en Latijns Amerikaanse filmavonden. Deze combinatie maakt onze school een bijzondere leerplek. Verder kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden voor accommodatie en vrijwilligerswerk verrichten in één van de vele projecten.

Onze school bevindt zich in het centrum van Buenos Aires, in het mooie “Barolo Palace”, vlakbij de bekendste bezienswaardigheden van de stad, zoals het Nationale Congressgebouw , de beroemde Obelisk en “la Casa Rosada”. De school heeft lichte leslokalen met grote ramen met uitzicht over de Plaza del Congreso, een gemeenschappelijke ruimte voor studenten met WIFI en computers, en er is zelfs een reisbureau zodat je direct je excursies en reizen in Argentinië kunt boeken! Zodra je een stap buiten de deur van de school zet word je ondergedompeld in de Argentijnse cultuur en geschiedenis. In de buurt vind je volop leuke winkels, café´s, restaurants en bioscopen. Een perfecte setting om Spaans te leren!

SPAANS PROGRAMMA

spaans programma Onze school biedt op maat gemaakte begeleiding op ieder niveau en tempo om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Interactieve, comunicatieve en persoonlijke leermethoden vormen onze basis die jou zullen helpen snel Spaans te leren spreken. Alle standaard Spaanse cursussen bestaan uit 4 uur privé of groepslessen per dag. Extra lesuren kun je erbij boeken.

Het succes van de interactieve methode van onze Spaanse cursussen is volledig afhankelijk van de persoonlijke aandacht die de leraren Spaans kunnen geven aan de studenten. Om deze reden zijn onze groepen klein en alle cursussen (super) intensief. De samenstelling van een groep wordt bepaald door de capaciteiten van de studenten. De eerste dag van de cursus begint met een mondelinge en schriftelijke plaatsingstest.

NIVEAU’S EN LESMATERIALEN

Er zijn vier niveaus, gericht op het bereiken van individuele doelen en gebaseerd op onze ervaring en in overeenstemming met het Instituto Cervantes en de Councel of Europe (*Common European Framework of References). De niveaus zijn beginner, gemiddeld, gevorderd en superieur . Het standard programma bestaat uit vier uur les per dag gegeven door twee verschillende leraren zodat studenten kennismaken met verschillende Spaanse accenten. Elke niveau kost ongeveer vijf tot acht weken om af te ronden.

Onze Latijns Amerikaanse gerichte tekstboeken vormen de basis van de cursus, dit in combinatie met ander leermaterialen zoals kranten, video´s, literatuur, bandjes en grammaticale oefeningen. We maken gebruik van overhead projectors, video´s en andere audio-visuele middelen.

Alle cursses bestaan uit:
- Leren van grammatica (theorie en praktijk)
- Oefeningen om de vocabulaire uit te breiden en uitspraak te verbeteren
- Ontwikkelen van luister-, schrijf- en leesvaardigheden
- Spraaktechnieken, gesprekken en rollenspelen
- Informatie over de Argentijnse Cultuur en Maatschappij

LERAREN

leraren Voor al onze leraren is Spaans hun moedertaal. Het zijn toegewijde professionals die de studenten de meest complete ervaring van de Latijns-Amerikaanse cultuur en gewoonten willen geven. Ze zijn aangenomen vanwege hun kwalitatief hoge didactische vaardigheden, hun enthousiasme en kennis van geschiedenis en cultuur. Aangezien de leraren uit verschillende landen in Latijns-Amerika komen hebben zij allemaal onze speciale leraren training gevolgd en blijven zij zichzelf ontwikkelen door training gedurende hun dienstverband.

ACCOMMODATIES

accommodaties Een geschikte accommodatie is een balangrijk onderdeel van een effectief Spaans Programma. Daarom besteedt de school veel tijd en aandacht aan het checken en evalueren van onze accommodaties om jou zo de beste mogelijkheden te kunnen bieden.

Wat de beste mogelijkheid is, is afhankelijk van jouw persoonlijkheid! Omdat we weten dat elke student verschillend is, bieden we verschillende mogelijkheden voor accommodatie aan in Buenos Aires. Je kunt ook de verschillende mogelijkheden combineren als je alles wil proberen.

Gastgezin
foto De mogelijkheid om bij een gastgezin te verblijven is speciaal ontwikkeld voor diegenen die een culture reis willen maken met als doel niet alleen de taal maar ook over Argentinië leren door zich onder te dompelen in een Argentijns gezin. De gastgezinnen worden zorgvuldig uitgekozen en gecontroleerd door regelmatige inspecties en feedback van studenten. De gastgezinnen kunnen getypeerd worden als midden-klasse gezinnen. De meerderheid van de gezinnen woont ongeveer 30 minuten van de school met openbaar vervoer zoals een lokale bus of de metro. De student krijgt altijd een privé kamer met een slot en deelt de huiskamer, keuken en badkamer en indien aanwezig, de tuin met de familie of andere studenten. Wij geven er de voorkeur aan slechts één student per familie te plaatsen omdat dit de student in staat stelt om uitgebreid Spaans te oefenen. Gastgezinnen bieden normaal gesproken twee maaltijden per dag, ontbijt en diner. In het weekend is alleen ontbijt inbegrepen (geen diner). Er kan rekening worden gehouden met speciale dieten zoals vegetarisch eten of een dieet voor diabetici.

Studenten Flat
Voor diegenen die van plan zijn om langer in Buenos Aires te blijven en liever meer zelfstandig willen wonen, biedt onze school een interessante mogelijkheid om te verblijven in een Studenten Flat (buiten de school). Deze comfortabele omgeving is perfect om vrienden te maken en om meer te zijn dan slechts een toerist in deze bruisende stad. Alle flats zijn in woonwijken zoals Palermo, Belgrano, Recoleta e.d. op een afstand van maximaal 30 minuten van de school. Deze appartementen bieden de studenten maximale veiligheid en het comfort van een volledig ingerichte keuken, huiskamer en slaapkamers.

ACTIVITEITEN

activiteiten Ons Spaanse programma biedt dynamische, interessante en leuke activitteiten om te combineren met het leren van Spaans. Alle activieiten zijn gericht op het leren over en vergoten van de kennis van de Argentijnse cultuur in een ontspannen sfeer. Sommige van de gratis activiteiten zijn:

- Een welkomstbijeenkomst met een kleine wandeling in de wijk
- Een welkomstdrankje, het beroemde Argentijnse drankje "el mate", op de eerste maandagavond zodat de nieuwe studenten elkaar kunnen leren kennen
- Tango les
- Muziek les: Argentinië is meer dan alleen de Tango
- Lezingen over Argentijnse geschiedenis en cultuur
- Latijns-Amerikaanse filmavonden
- Deelname aan een uitwisselingsprogramma met Argentijnse studenten
- Afscheidsbijeenkomst op vrijdag

ARGENTINIË

In Argentië vind je de hoogste levensstandaard van heel Latijns-Amerika. De uitstekende gezondheid en veiligheid gecombineerd met de diverse mogelijkheden voor excursies en de welbekende warmte van de Latino cultuur, zorgen ervoor dat de ´Southern Cone´ een ideale plek is voor een Spaanse cursus

BUENOS AIRES

Buenos Aires Vaak het Parijs van Zuid-Amerika genoemd, Buenos Aires heeft het verfijnde Europese en de Latino charme wat het een stad van wereldklasse maakt. Met ongelofelijk veel bars, cafés, smaakvolle wijken en nachtelijke bevolking biedt deze stad weken of zelfs maanden ontdekingsmogelijkheden terwijl je Spaans leert in Argentinië.
EXCURSIES

excursies Onze school organiseert wekelijkse weekend-tripjes voor de studenten. De volgende lijst is slechts een kleine selectie van wat we aanbieden:

 • Tigre en de Parana Delta
  Ontdek Tigre door de kust-trein te pakken naar de bestemming voor een weekend-tripje voor de Porteños. Vanaf hier zeil je tussen de honderd eilandjes die gezamenlijk de Parana River Delta vormen. Een ecologisch divers en waardevol reservaat aan de monding van de Rio de la Plata.

 • Tango
  De beste ilustratie van Buenos Aires is haar eigen weelderige en gepassioneerde tango. Met een hapje en een drankje luisteren naar een live band die klassieke tango´s speelt, zangers die de melancholische liedjes van Carlos Grandel ten gehore brengen en natuurlijk je laten verbazen door de intigrerende choreografie van de tango optredens.

 • City
  Beleef Buenos Aires met onze City Tour! Vanaf de historische wijk rondom de Plaza de Mayo gaan we verder en bezoeken we de beroemde Obelisk en één van de belangrijkste schouwburgen in de wereld, het ´Teatro Colon´. Daarna verkennen we de smaakvolle wijken van Buenos Aires, het koloniale San Telmo, het kleurrijke La Boca, het opkomende Puerto Madero en de modieuze wijken Recoleta en Palermo.

 • Estancia tours
  Ga een dagje naar een echte "estancia" of ranch and ervaar zelf de "gaucho" cultuur. Maak een rit op de uitgestrekte pampa's en geniet van een traditionele "Asado" of een barbecue boven een open vuur.

 • Mataderos
  Een mooi alternatief voor de markten in de stad op zondagmiddag. Hier kun je handgemaakte sieraden van goede kwaliteit vinden, wol, paardrij uitrusting, traditionele kleding en huisgemaakte producten. Het gezellige plein is gevuld met groene bomen en lokale muzikanten die de traditionele volksmuziek spelen, hun traditionele kleding laten zien en door de straat racen op hun paarden. Eerlijk is eerlijk, de Feria de Mataderos is een ervaring is die je een keer meegemaakt moet hebben!


Naast deze excursies orgasniseren we ook alternatieve activiteiten zoals:

- Ga met een groep studenten naar de "Jardin Botanico" en drink daar "mate con medialunes".
- Woon één van de vele (gratis!) festivals bij die door de gemeente georganiseerd worden.
- Bezoek één van de vele interessante musea.
- Neem Tangoles
- Doe een cursus drama theater of een drum sessie!
- Bekijk een voetbalwedstrijd, een polowedstrijd of paardenrennen!
- Doe de Evita Perron tour of een City Tour op de fiets!
- Ga kayaken in de Tigre.
- Ga naar een avond met volksmuziek in een typische "peña"!

PRAKTISCHE INFORMATIE

De lessen zijn van maandag tot en met vrijdag behalve op officiële feestdagen. Een les duurt 105 minuten en bestaat uit twee delen. Lessen zijn van 9.00 – 13.00 uur en van 14.00 – 18.00 uur. Alle lessen starten op maandag, maar studenten kunnen ook op dinsdag beginnen met hun lessen. Er zijn alleen vaste startdata voor de lessen voor absolute beginners..

Alle studenten doen een plaatsingstest op hun eerste dag op de school. De test bestaat uit meerkeuzevragen en een korte mondelinge test en zorgt ervoor dat iedereen op het juiste niveau les zal krijgen. Het is altijd mogelijk om de resultaten van de plaatsingstest te bespreken met onze Head of Studies.

Onze school biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan een uitwisselingsprogramma ofwel "intercambio" met een Argentijnse student met wie je je Spaans kunt oefenen en andersom hem of haar jouw taal kunt leren. Dit is de perfecte manier om locals te ontmoeten, hun manier van leven en denken te begrijpen en tegelijkertijd vrienden voor het leven te maken in Buenos Aires!

EXTRA

Dit programma geeft studenten de mogelijkheid hun Spaanse cursus te te doen in onze school in Buenos Aires en in onze locatie in Baroloche. Zo kunnen de studenten culturele en spannende grote stad combineren met de ontspannen sfeer van een resort.

Bariloche, gelegen aan een meer in het Andesgebergte, is de toeristische trekpleister van de Zuid-Amerikaanse Patagonië regio. Vanuit de stad is het makkelijk om skitripjes te regelen in de winter (Juni – September) en raften, klimmen en trekking gedurende het hele jaar.

Hoewel veel studenten de voorkeur geven aan het stadsleven in Buenos Aires, biedt Bariloche de rustige sfeer van een bergdorpje zonder haast en schone lucht. De meeste winkels, bars en restaurants zijn op loopafstand van de school of je accommodatie.

VRIJWILIGERS PROGRAMMA

volunter Ons vrijwilligerswerk programma biedt de unieke mogelijkheid om te wonen en werken in Argentinië. Studenten ervaren zelf de rijke culturele diversiteit terwijl ze uitstekend niveau van Spaans ontwikkelen. Het Vrijwilligers Programma stelt de school en de vrijwilligers in staat om een bijdrage te leveren aan de Argentijnse maatschappij en helpt de kloof tussen buitenlandse bezoekers en de Argentijnse "porte & os " te verkleinen.

Deelnemers kiezen zowel het soort als de locatie van hun vrijwilligerswerk. Mogelijke soorten werk zijn sociaal werk, onderwijs, toerisme, cultureel werk en catering. Een complete lijst van 15 projecten kan toegestuurd worden op aanvraag.

WE RADEN DEZE SCHOOL AAN VANWEGE:

 • Buenos Aires, de hoofstad en het culturele hart van Argentinië biedt jou de bijzondere mogelijkheid om Spaans te leren terwijl je de Argentijnse cultuur ervaart. Dit is een toplocatie, niemand raakt ooit verveeld in Buenos Aires!

 • Onze mooie school met ruime modern uitgeruste klaslokalen. Bevindt zich in het centrum van Buenos Aires, op loopafstand van de meest bekende bezienswaardigheden van de stad.

 • Interactieve, comunicatieve en persoonlijke leermethoden vormen onze basis die jou zullen helpen snel Spaans te leren spreken!

 • Ons Spaanse programma biedt dynamische, interessante en leuke activiteiten om te combineren met het leren van Spaans. Alle activiteiten zijn gericht op het leren over en vergoten van de kennis van de Argentijnse cultuur in een ontspannen sfeer.

 • Het intensieve en interssante Vrijwilligers Programma stelt de studenten in staat om een bijdrage te leveren aan de Argentijnse maatschappij en helpt de kloof tussen buitenlandse bezoekers en de Argentijnse “porteños” te verkleinen.
Als je meer informatie over deze school wilt of je wilt je aanmelden, klik hier a.u.b.
© 2019 Studyspanishlatinamerica.com All rights reserved.
E-mail: info4@studyspanishlatinamerica.com
Boca
ARGENTINA
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: