Search:
Talen:

DE SPAANSE TAAL

Spaans is de op n na meest gesproken taal ter wereld (na het Mandarijnchinees), dankzij het grote aantal native speakers dat de taal spreekt. Tussen de 450 en de 500 miljoen mensen spreken Spaans als eerste of tweede taal. Het is, als eerste of tweede taal, de op twee na meest gesproken taal na het Mandarijn en het Engels samen, en het is de moedertaal van 400 miljoen mensen over de hele wereld Meer lezen

INFORMATIEReisverzekeringen

Boek je reisverzekering via Study Spanish Latin America - nu met 5% korting op je premie!

Study Spanish Latin America heeft twee interessante verzekeringen voor je geselecteerd uit het aanbod van Mondial Assistance, de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.

Dankzij onze samenwerking met Mondial Assistance kunnen wij je nu een speciale actie aanbieden: als je je verzekering via onderstaande link boekt, krijg je een korting van 5%!

Globetrotter Reisverzekering

De Globetrotter Reisverzekering is de ideale reisverzekering voor mensen die in het buitenland gaan studeren en/of vrijwilligerswerk gaan doen. Je bent maximaal 24 maanden aaneengesloten goed verzekerd en zult wereldwijd professionele hulp krijgen bij ziekte of ongeval.

Klik HIER om de folder van de Globetrotter verzekering in te zien.

Klik HIER voor het dowloaden van de VOORWAARDEN van de Globetrotter verzekering.

Annuleringsverzekering

Hoewel je ervan uitgaat dat er niets je zorgvuldig geplande reis in de weg zal staan, kan het altijd voorkomen dat je door omstandigheden genoodzaakt bent je reis te annuleren, of de reisdatum te verplaatsen. Of misschien moet je je reis onderbreken en wil je deze later weer voortzetten. In dit soort gevallen komt de annuleringsverzekering goed van pas.

Klik HIER om de folder van de Annuleringsverzekering in te zien.

Klik HIER voor het dowloaden van de VOORWAARDEN van de Annuleringsverzekering.

Wacht niet langer met het direct online afsluiten van je verzekering, zodat je, waar en wanneer dan ook, direct geholpen wordt!
© 2019 Studyspanishlatinamerica.com All rights reserved.
E-mail: info4@studyspanishlatinamerica.com
Latin
America
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: