Search:
Talen:

DE SPAANSE TAAL

Spaans is de op n na meest gesproken taal ter wereld (na het Mandarijnchinees), dankzij het grote aantal native speakers dat de taal spreekt. Tussen de 450 en de 500 miljoen mensen spreken Spaans als eerste of tweede taal. Het is, als eerste of tweede taal, de op twee na meest gesproken taal na het Mandarijn en het Engels samen, en het is de moedertaal van 400 miljoen mensen over de hele wereld Meer lezen

INFORMATIESPAANS SCHOLEN IN PERU

SPAANSE SCHOOL IN CUSCO Onze school in Peru biedt je de unieke mogelijkheid om Spaans te studeren terwijl je bent ondergedompeld in de Peruaanse cultuur. Ons instituut in Cusco, de voormalige hoofdstad van het legendarische Incarijk, onderscheidt zich van andere talenscholen, onder meer door het feit dat al onze programma's kunnen worden gevolgd op drie verschillende locaties het prachtige Cusco, de schilderachtige Heilige Vallei, en het onvergetelijke Peruaanse regenwoud. Een leuk en dynamisch vrijetijdsprogramma is eveneens inbegrepen. In Cusco bieden we verschillende huisvestingsmogelijkheden en tevens een buitengewoon interessant.
SPAANSE SCHOOL IN LIMA Deze school biedt intensieve Spaanse taalcursussen aan in Lima, de hoofdstad van Peru. Lima is de Stad der Koningen, de plek waarvandaan eens de Spaanse vicekoning een groot deel van Zuid-Amerika bestuurde. De school ligt in het moderne kustdistrict Miraflores, een van de mooiste wijken van Lima. s Middags en s avonds worden er voor de studenten stadswandelingen en dans- en kooklessen gerganiseerd. Je zult al snel in de gaten hebben dat er in Lima van alles te ontdekken valt, en dat de mix van oud en nieuw ervoor zorgen dat een bezoek aan deze dynamische Latijns-Amerikaanse stad absoluut de moeite waard is. Onze school biedt een erkend academisch programma in.
SPAANSE SCHOOL IN SACRED VALLEYSCHOOL BESCHRIJVING Dit programma in de Sacred Valley biedt de uitzonderlijke mogelijkheid om Spaans te studeren in de Sacred Valley van de Incas in het cultuurrijke dorp Urubamba. Je Spaans zal in hoog tempo verbeteren door het contact met de lokale bevolking en je zult bovendien het chte leven kennen van Peru. En dit alles op maar een paar kilometer afstand van het magishe Machu Picchu! Onze Spaanse school ligt in een rustig gedeelte van Urubamba en heeft een prachtig uitzicht op besneeuwde bergtoppen en typische huizen. Studenten zullen Spaans leren in een relaxte sfeer. Met prachtige bergen in de omgeving, het geluid van een kabbelende rivier en de geur van kampvuren in de verte,.
SPAANSE SCHOOL IN TAMBOPATA Deze school biedt de unieke mogelijkheid om Spaans te studeren in de Peruaanse Amazone, namelijk in het Tambopata National Park. Tambopata staat internationaal bekend als n van de meest bio-diverse gebieden op aarde. Het is een waar paradijs, vooral beroemd om zijn apen, reuzen-rivierotters, zwarte kaaimannen, capibaras, tapirs en honderden vogelsoorten.
© 2019 Studyspanishlatinamerica.com All rights reserved.
E-mail: info4@studyspanishlatinamerica.com
Machupicchu
PER
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: