Search:
Talen:

DE SPAANSE TAAL

Spaans is de op n na meest gesproken taal ter wereld (na het Mandarijnchinees), dankzij het grote aantal native speakers dat de taal spreekt. Tussen de 450 en de 500 miljoen mensen spreken Spaans als eerste of tweede taal. Het is, als eerste of tweede taal, de op twee na meest gesproken taal na het Mandarijn en het Engels samen, en het is de moedertaal van 400 miljoen mensen over de hele wereld Meer lezen

INFORMATIESPAANS SCHOLEN IN MEXICO

SPAANSE SCHOOL IN PLAYA DEL CARMEN Onze talenschool in Playa del Carmen ligt in een bruisende buurt op slechts een paar minuten van het strand. Het schoolgebouw is typisch Mexicaans, gebouwd in de hacinda-stijl. De talenschool beschikt over tien moderne klaslokalen met air-conditioning, verspreid over twee verdiepingen en met uitzicht op een prachtige exotische tuin. Deze geweldige locatie zorgt voor een ideale leeromgeving. Er zijn verschillende winkels, barretjes, restaurants en internet cafs op loopafstand van de school. Voor studenten met een laptop is er ook gratis draadloos internet beschikbaar.
SPAANSE SCHOOL IN OAXACA Op onze school in Oaxaca kun je in korte tijd Spaans leren, en tegelijkertijd de Mexicaanse cultuur leren kennen. Ons team bestaat uit professionele, Mexicaanse docenten, en we gebruiken effectieve onderwijsmethoden en een vriendelijke benadering, waardoor je leercapaciteiten optimaal benut worden en je bovendien plezier zult beleven aan het studeren. Het schoolgebouw ligt slechts zes straten van de witte zandstranden vandaan, en is specifiek ontworpen voor onze programma's, in typische Caribische stijl. De open bouwstijl creert een ontspannen en uitnodigende sfeer, die een intensief leerproces stimuleert. Daar er in het gebied het hele jaar door een gematigd.
SPAANSE SCHOOL IN PUERTO VALLARTA De school bevindt zich midden in het centrum van de stad, slechts twee straten verwijderd van de Stille Oceaan. Onze schoolterrein wordt omringd door de prachtige koloniale gebouwen van Vallarta en door de pittoreske straatjes van de stad. In de buurt vind je bovendien een groot aantal restaurants, cafs, winkels en uitgaansgelegenheden. Het schoolgebouw is een afspiegeling van de architectonische stijl die kenmerkend is voor Puerto Vallarta, en beschikt over een groot caf gelegen op een mooi, open terras, dat gebruikt wordt voor salsalessen, feesten en als ontmoetingsplek voor de studenten tijdens de pauzes. Net als de buitenkant van het gebouw, zijn ook de.
SPAANSE SCHOOL IN CUERNAVACA Deze school bestaat sinds 1977, en is niet alleen een school waar Spaans wordt gegeven, maar een cultureel talen- en uitwisselingscentrum voor zowel buitenlandse als Mexicaanse studenten. Het centrum biedt een dynamische reeks activiteiten op het gebied van onder meer cultuur, taal, sport, etc. Zowel de docenten als de studenten beschouwen de school als hun tweede huis. De taallessen worden gegeven in onze prachtige, groene tuin. We zijn een van de eerste Spaanse talenscholen in Cuernavaca, en hebben meer dan 30 jaar ervaring. Het schoolgebouw is gelegen in het centrum van de stad, op slechts vijftien minuten afstand van Zocala, het centrale plein. Cuernavaca is een.
© 2019 Studyspanishlatinamerica.com All rights reserved.
E-mail: info4@studyspanishlatinamerica.com
Chichenitza
MXICO
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: