Search:
Talen:

DE SPAANSE TAAL

Spaans is de op n na meest gesproken taal ter wereld (na het Mandarijnchinees), dankzij het grote aantal native speakers dat de taal spreekt. Tussen de 450 en de 500 miljoen mensen spreken Spaans als eerste of tweede taal. Het is, als eerste of tweede taal, de op twee na meest gesproken taal na het Mandarijn en het Engels samen, en het is de moedertaal van 400 miljoen mensen over de hele wereld Meer lezen

INFORMATIESPAANS SCHOLEN IN ECUADOR

Binnenkort vind je hier de Nederlandse omschrijving van deze school. Voor nu raden we je aan de Engelse beschrijving te raadplegen: hier Onze excuses dit tijdelijke ongemak.
Binnenkort vind je hier de Nederlandse omschrijving van deze school. Voor nu raden we je aan de Engelse beschrijving te raadplegen: hier Onze excuses dit tijdelijke ongemak.
SPAANSE SCHOOL IN QUITO Als je voor Ecuador kiest zit je eigenlijk altijd goed, want het is zonder twijfel het meest diverse land op aarde. De kust van Ecuador ligt aan de Stille Oceaan, en het bergachtige gebied van de Andes of de sierra, met bergtoppen van soms wel meer dan 6000 meter hoogte, bestaat uit tien verschillende provincies. Naast de besneeuwde bergtoppen bezit het land ook tropisch regenwoud en vulkanen, en de hoofdstad Quito ligt aan de voet van de 2000 meter hoge vulkaan Pichincha. In Ecuador spreekt men heel duidelijk Spaans, waardoor je de taal snel en makkelijk zult leren en begrijpen. Onze Internationale talenschool voor Spaans bevindt zich in een moderne wijk van Quito, op een terrein van meer dan 300 vierkante meter. De dynamische en ervaren docenten geven les in 12 goed verlichte leslokalen, die optimale leeromstandigheden bieden aan studenten van alle niveaus. Op verzoek is het ook mogelijk om buiten les te volgen, in onze tuin of op een van de terrassen.
© 2019 Studyspanishlatinamerica.com All rights reserved.
E-mail: info4@studyspanishlatinamerica.com
Quito
ECUADOR
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: