Search:
Talen:

DE SPAANSE TAAL

Spaans is de op n na meest gesproken taal ter wereld (na het Mandarijnchinees), dankzij het grote aantal native speakers dat de taal spreekt. Tussen de 450 en de 500 miljoen mensen spreken Spaans als eerste of tweede taal. Het is, als eerste of tweede taal, de op twee na meest gesproken taal na het Mandarijn en het Engels samen, en het is de moedertaal van 400 miljoen mensen over de hele wereld Meer lezen

INFORMATIESPAANS SCHOLEN IN DOMINICAN REPUBLIC

SPAANSE SCHOOL IN SANTO DOMINGO Schrijf je in voor een cursus op onze school in de Dominicaanse Republiek, een van de grootste instituten waar Spaans als vreemd taal gegeven wordt, en ontdek de exotische sfeer van de Caribbean, en het ontspannen maar levendige karakter, de openheid en de gastvrijheid van de bevolking. Je kunt kiezen uit twee lokaties de hoofdstad van het land, Santo Domingo, een Caribische metropool met meer dan 2.5 miljoen inwoners, of de kleinere aan zee gelegen stad Sosua, die bekend staat vanwege de schitterende stranden en de vele mogelijkheden voor watersport die er zijn. De school in Santo Domingo ligt in de Zona Universitaria, en staat recht tegenover de grootste en.
SPAANSE SCHOOL IN SOSUA Schrijf je in voor een cursus op onze school in de Dominicaanse Republiek, een van de grootste instituten waar Spaans als vreemd taal gegeven wordt, en ontdek de exotische sfeer van de Caribbean, en de relaxte maar vitale houding, de openheid en de gastvrijheid van de bevolking. Studenten kunnen kiezen uit twee lokaties de hoofdstad van het land, Santo Domingo, een Caribische metropool met meer dan 2.5 miljoen inwoners, of de de kleinere aan zee gelegen stad Sosua, die bekend staat vanwege de ongelofelijk mooie stranden en de vele mogelijkheden die er zijn voor watersport. Als je graag Spaans wilt leren en tegelijkertijd je inzicht wilt vergroten in de.
© 2019 Studyspanishlatinamerica.com All rights reserved.
E-mail: info4@studyspanishlatinamerica.com
Playa
REPBLICA DOMINICANA
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: