Search:
Talen:

DE SPAANSE TAAL

Spaans is de op één na meest gesproken taal ter wereld (na het Mandarijnchinees), dankzij het grote aantal native speakers dat de taal spreekt. Tussen de 450 en de 500 miljoen mensen spreken Spaans als eerste of tweede taal. Het is, als eerste of tweede taal, de op twee na meest gesproken taal na het Mandarijn en het Engels samen, en het is de moedertaal van 400 miljoen mensen over de hele wereld… Meer lezen

INFORMATIESPAANS SCHOLEN IN COLOMBIA

Binnenkort vind je hier de Nederlandse omschrijving van deze school. Voor nu raden we je aan de Engelse beschrijving te raadplegen: hier Onze excuses dit tijdelijke ongemak.
SPAANSE SCHOOL IN CARTAGENA Als je Colombia wilt leren kennen en tegelijkertijd Spaans wilt studeren, dan nodigen we je uit om les te nemen op een van onze scholen, en waarom niet op alledrie? Er zijn namelijk drie mogelijkheden Medellín, Bogota en het Caribische Cartagena. We bieden Spaanse cursussen voor studenten, zakenmensen en families van over de hele wereld, en Spaans voor speciale doeleinden (economisch, medisch, etc.). Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het doen van vrijwilligerswerk. Onze school in Cartagena ligt in het centrum van de stad, slechts vier straten verwijderd van de voornaamste toegang tot de ‘Oude Stad’, in een huis dat gebouwd is in koloniale stijl met een Caribische sfeer die je direct aan zal spreken. Je bent niet in the Caribbean geweest als je niet in Cartagena bent geweest! Bereid je voor op de vriendelijkste mensen ter wereld, een muzikale omgeving, heerlijk en gevarieerd eten, fantastische, zonnige stranden, duiken in de buurt van prachtige koraalriffen, verhalen over piraten, slaven en gezonken Spaanse schepen, natuurparken, ‘Rumba’ (feesten!) op het strand, en het mooist denkbare weer.
SPAANSE SCHOOL IN BOGOTA Als je graag Colombia wilt leren kennen en tegelijkertijd Spaans wilt leren, raden we je aan om een cursus op onze school in Bogotá te volgen. We bieden Spaanse cursussen aan voor studenten, professionals en families uit de hele wereld, maar ook speciale cursussen (zakelijk Spaans, medisch Spaans, enz.) en vrijwilligerswerk. De school in Bogotá is gelegen in de buurt Quinta Camacho, een van de meest traditionele wijken van Bogotá. De school is omgeven door prachtige huizen in Engelse stijl die onderdeel zijn van het culturele erfgoed van de stad. Vanuit Quinta Camacho heb je een uitstekende verbinding met de rest van de stad. De school ligt dichtbij het financiële centrum, 4 minuten van het station Las Flores, 15 minuten van het centrum en 10 minuten van ¨Parque de la 93¨, een commercieel en recreationeel park en een van de meest populaire winkelgebieden van Zuid-Amerika. Het ligt ook dichtbij de ¨G-zone¨, vernoemd naar ¨Gourmet¨ en ¨Gastronomie¨. In dit gedeelte van de stad vind je mooie winkels en uitstekende restaurants.
SPAANSE SCHOOL IN LETICIA Deze Spaanse talenschool bevindt is in Leticia, Colombia. Leticia ligt in het departement “Amazonas” in het zuiden van Colombia waar Colombia, Brazilië en Peru met elkaar verbonden worden door de Amazonerivier. Door de unieke ligging van de stad is het een directe buurman van de Braziliaanse stad Tabatinga en het Peruaanse eiland Santa Rosa. Leticia is een rustige stad en is de ideale plek om je Spaanse lessen te volgen. Het leent zich uitstekend als basis voor eco-toeristische activiteiten en het bestuderen van de flora en fauna in het Amazone gebied. De school is centraal gelegen en is maar een paar straten verwijderd van het centrale plein, Parque Santander, met zijn vele restaurants en cafétjes. De campus heeft 4 klaslokalen met ventilatoren, vier kantoren voor de leraren en de administratie, een grote receptie, koffie en juice winkeltjes, WC’s, ontspanningsruimten en een grote tuin waar studenten kunnen studeren.
© 2019 Studyspanishlatinamerica.com All rights reserved.
E-mail: info4@studyspanishlatinamerica.com
Catedral de Zipaquira
COLOMBIA
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: