Search:
Talen:

DE SPAANSE TAAL

Spaans is de op n na meest gesproken taal ter wereld (na het Mandarijnchinees), dankzij het grote aantal native speakers dat de taal spreekt. Tussen de 450 en de 500 miljoen mensen spreken Spaans als eerste of tweede taal. Het is, als eerste of tweede taal, de op twee na meest gesproken taal na het Mandarijn en het Engels samen, en het is de moedertaal van 400 miljoen mensen over de hele wereld Meer lezen

INFORMATIESPAANS SCHOLEN IN ARGENTINA

SPAANSE SCHOOL IN BUENOS AIRES  Onze school in de bruisende stad Buenos Aires biedt je de mogelijkheid om Spaanse les te volgen en je Spaans te verbeteren in een unieke omgeving. Er zijn tal van mogelijkheden en pakketten waaruit je kunt kiezen! Studeren aan onze school betekent op je eigen tempo een excellente en leuke Spaanse cursus combineren met gratis culturele activiteiten zoals tango workshops, Argentijns koken en Latijns Amerikaanse filmavonden. Deze combinatie maakt onze school een bijzondere leerplek. Verder kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden voor accommodatie en vrijwilligerswerk verrichten in één van de vele.
SPAANSE SCHOOL IN BARILOCHE Spaans studeren in het hart van Patagonia een gebied dat overloopt van de schitterende landschappen. Het doel van ons programma is om onze studenten op een zeer intensieve manier de Spaanse taal en de Argentijnse cultuur te laten beleven.
© 2019 Studyspanishlatinamerica.com All rights reserved.
E-mail: info4@studyspanishlatinamerica.com
Boca
ARGENTINA
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: